Mažeikių senamiesčio parke - ikimokyklinio ugdymo įstaigų šokių festivalis „Mes pašoksime kartu“

Naujienos: Švietimas , 2024-05-08 19:37
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

2024 m. gegužės 7 d. Mažeikių senamiesčio parkas skambėjo nuo vaikų juoko ir lietuvių liaudies muzikos! Tradicinių šokių festivalis „Mes pašoksime kartu“ – puiki iniciatyva, skatinanti ugdyti jaunąją kartą patriotiškumo dvasia, puoselėjant tautinio paveldo tradicijas. Smagu, kad festivalis sulaukė tokio didelio susidomėjimo – jame dalyvavo gausybė mažųjų šokėjų iš Mažeikių rajono ikimokyklinio ugdymo įstaigų. Jų užsidegimas ir energija, sukantis rateliuose ir trypiant kojomis, neabejotinai paliko neišdildomą įspūdį žiūrovams. Festivalio organizavo Mažeikių lopšelis – darželis ,,Saulutė” . Festivalio iniciatoriai ikimokyklinio ugdymo meninio ugdymo mokytojai Kristina L. Elona J. Diana V. Ingrita V. Rokas G.

Norisi nuoširdžiai padėkoti už šią nuostabią šventę, kuri ne tik supažindina vaikus su lietuvių liaudies šokiais, bet ir skatina jų kūrybiškumą, meninę saviraišką bei bendruomeniškumą. Tikimės, kad festivalis „Mes pašoksime kartu“ taps gražia tradicija ir ateityje džiugins mus visus dar ne vienais pasirodymais!

Video medžiaga:


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN