Palangos lopšelyje-darželyje ,,Ąžuoliukas” apsigyveno Saulė

El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Palangos m.

Balandžio mėnesį Palangos lopšelis-darželis ,,Ąžuoliukas” startavo Palangos miesto savivaldybės finansuojamas saviraiškos projektas „Eina saulė aplink dangų“. Projekto metu vaikai susipažins su Saulės paslaptimis, visatos platybes galės pažinti per teleskopą, dalyvaus edukaciniuose užsiėmimuose, žiūrės sferinius filmus, kurs, vaidins, skaitys pasakas ir t.t.

Gegužės 3 d. – Saulės dieną, atidarėme vaikų, tėvelių ir mokytojų kūrybinių darbų parodą ,,Čia gyvena saulė, laimė ir mes…”. Mokyklos vidaus ir lauko erdvės suspindo saulutėmis. Į parodos atidarymą vaikai ir mokytojai susirinko pasipuošę saulės spalvos aprangos detalėmis. Vaikai dainavo apie saulutę, šoko, atliko saulės zuikučių mankštą. Puiki nuotaika ir geros emocijos atsispindėjo vaikučių akytėse ir šypsenėlėse. Įvairiausių spalvų, liaudies raštų nuspalvintos saulės, gėlės, mandalos mus džiugins visą pavasarį ir vasarą.

Dėkojame visai Mokyklos bendruomenei, kuri įdėjo daug darbo, širdies, kūrybos, kad mūsų darželyje būtų kuo daugiau saulės. Pati didžiausia padėka parodos globėjai, dailininkei, Palangos l/d „Ąžuoliukas“ ugdytinio močiutei Dovilei Oškinytei už bendrystę organizuojant parodą ,,Čia gyvena saulė, laimė ir mes…”, kūrybines idėjas ir įkvėpimą kurti, kantrybę, padrąsinimus piešti ir atrasti spalvų bei ornamentų žaismą.


šaltinis: https://palanga.lt/naujienos/palangos-lopselyje-darzelyje-azuoliukas-apsigyveno-saule/11763


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN