Akmenės savivaldybės vadovai patirtimi pasidalijo su kaimynais

News: Autonomy , 2019-06-07 00:42
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Savivaldybės vadovai lankėsi Joniškio rajone - šios kaimyninės savivaldybės vadovaujantiems asmenims perdavė savo patirtį. Susitikime aptartos abiejų savivaldybių bendradarbiavimo bei dalinimosi gerąja patirtimi galimybės, diskutuota aktualiais savivaldybių veiklos klausimais.

Akmenės rajono savivaldybės meras Vitalijus Mitrofanovas joniškiečiams pristatė Akmenės laisvąją ekonominę zoną. Pokalbio dalyviai dalinosi patirtimi kelių priežiūros klausimais, diskutavo gyventojų nedarbo mažinimo klausimais. Meras V.Mitrofanovas akcentavo, jog yra šalininkas idėjos, kad Užimtumo tarnybos vykdomos funkcijos turi būti perduotos vykdyti savivaldybėms. Tik taip galima stebėti rajono užimtumo situaciją ir pažaboti nedarbą.

Kalbėta ir apie Akmenės bei Joniškio rajonų švietimo, socialinių, sveikatos priežiūros paslaugų prieinamumą gyventojams ir jų kokybę, atliekų tvarkymo klausimus. Joniškio rajono meras Vitalijus Gailius išsakė poziciją dėl medicinos darbuotojų trūkumo rajone ir socialinių kortelių įdiegimo savivaldybėje.

Savivaldybių administracijų vadovai diskutavo aktualiais vidaus administravimo klausimais, aptarti struktūrų skirtumai ir padalinių vykdomos funkcijos, diskutuota dėl naujų informacinių sistemų diegimo ir įdiegtų sistemų priežiūros, aptarnavimo.



Parengė Savivaldybės administracijos
Tarptautinio bendradarbiavimo ir komunikacijos skyriaus
ryšių su žiniasklaida specialistė Jolanta Šiurkuvienė

šaltinis: http://akmene.lt/go.php/lit/Savivaldybes-vadovai-patirtimi-pasidalijo-su-kaimynais-


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN