Akmenės rajono karatistų sezonas užbaigtas stovykla ir kovomis Klaipėdoje

News: Sport , 2019-07-03 20:43
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Akmenės rajono sporto klubas „Energija“ 2018-2019 sezoną baigė pakvietęs klube sportuojančius vaikus birželio paskutinė savaitgalį dieninę vaikų stovyklą, kurioje vyko aktyvus pasirengimas tradicinėms „Vilties kova- Baltijos taurė“ varžyboms Klaipėdoje.

Šiemet pirmą kartą klubo trenerio Vladimiro Silvaško buvo nuspręsta į varžybas uostamiestyje vežti visus norinčius išmėginti save ant tatamio klubo narius, nes labdaros turnyre, skirtame paremti onkologinėmis ligomis sergančius vaikus, dalyviai skirstomi atsižvelgiant į jų amžių, svorį ir kvalifikacijos lygį. Penktadienį vakare prasidėjusios intensyvios treniruotės tęsėsi ir šeštadienio dieną. Vaikai buvo mokomi kovos technikos subtilybių, kovos taktikos. Treniruotės vedė ir asmeniniais pastebėjimai dalijosi šių metų suaugusių Europos vicečempionas Paulius Žimantas, besiruošiantis Lietuvą atstovauti lapkričio mėnesį Pasaulio čempionate Japonijoje.

Iš viso į varžybas Klaipėdoje paskutinė birželio sekmadienį vyko 27 „Energijos“ klubo sportininkai. Iš kurių net dvylika ant tatamio varžėsi pirmą kartą.

Pirmas vietas iškovojo debiutantai Mantas Grikštas, Dominykas Vaičius, Jonas Lukšas, Benas Grigorevičius bei varžybų praktiką turintys Kamėja Bagdonaitė, Kajus Kasiliauskas, Emilijus Generauskas, Santa Malakauskaitė, Paulius Žimantas ir po poros metų į aktyvią sporto veiklą grįžęs Jokūbas Juzėnas.

Po vieną kovą laimėjo ir tik finaluose pajėgesniems varžovams kovas pralaimėjo pirmą kartą kovoję Kajus Tarbiejevas, Erlandas Krapauskas, Mantas Ruchlevičius, Žygimantas Jonas Brasas, Kamilė Borusaitė ir Arnas Liniauskas

Ant trečios apdovanojamųjų pakilos kopė Modestas Petrauskas, Smiltė Statkutė, Domas Statkus, Gabrielė Savickaitė, Paulius Kulakauskas, Valerija Žukova, Maksimas Žukovas, Justas Veignorius, Grantas Veinberger.

Šiais metais „Vilties kova- Baltijos taurė“ dalyvavo beveik 1300 sportininkų iš aštuonių valstybių.

Dieninės stovykla „Energijos“ klube vykdyta programos „Savaitgalis su kyokushin karate „Energijos“ klube“, finansuojamos iš Akmenės rajono biudžeto Vaikų socializacijos programos lėšų.

„Energijos“ nuotrauka

„Energijos“ klubo komanda


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN