Atidarytas pagrindinis Liolių socialinės globos namų korpusas

News: Autonomy , 2020-08-30 19:39
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Kelmės r.

Rugpjūčio 25 d. Liolių socialinės globos namuose po dvejus metus užtrukusių rekonstrukcijos darbų atidarytas pagrindinis korpusas. Įgyvendintas projektas „Gyvenamosios paskirties (įvairioms socialinėms grupėms) pastato rekonstravimas“. Jį finansavo Kelmės rajono savivaldybė, projekto vertė 1 mln. 49 tūkst. Eur. Sutartis su rangovu pasirašyta 2018 m. liepos 27 d., darbai baigti 2020 m. vasario mėnesį. Įgyvendinus projektą pagerinta galimybė teikti kuo geresnes socialines paslaugas asmenims, kuriems būtina nuolatinė specialistų priežiūra, sudarant tinkamas žmogaus orumo nežeminančias sąlygas. Atidarymo renginį vedė ir trumpai apie didelį ir nelengvą nueitą kelią rekonstruojant pastatą priminė ir padėkos žodžius tarė įstaigos direktorius Erminijus Simonavičius. Šiuo šventiniu džiaugsmu ir išskirtiniu įvykiu atvyko pasidžiaugti visas būrys garbių svečių.
Sveikinimo žodžiu ir prisiminimais pasidalijo buvęs ilgametis Globos namų direktorius Stepas Dzimidas. Atidarymo proga sveikino ir apie nuveiktus darbus kalbėjo Kelmės rajono savivaldybės mero pavaduotojas, laikinai einantis savivaldybės mero pareigas, Egidijus Ūksas, savivaldybės administracijos direktorius Stasys Jokubauskas bei jo pavaduotoja Danutė Laivienė. Taip pat sveikinimo žodį tarė ir stiprybės nelengvame mūsų įstaigos darbe linkėjo Kelmės rajono savivaldybės tarybos nariai Ramūnas Baranauskas ir Aldona Kvintufelienė. Liolių seniūnijos seniūnės pavaduotojas Alvydas Grinius bei miestelio bendruomenės pirmininkė Diana Strelkauskienė pasidžiaugė dar vienu renovuotu pastatu, kuriuo pasipuošė Liolių miestelis. Apie didelį tokių įstaigų poreikį senstančioje Lietuvoje užsiminė ir Liolių parapijos klebonas Algimantas Žibėnas. Jis laimino dar dažais kvepiančius namus ir linkėjo visiems čia dirbantiems ir gyvenantiems sveikatos ir Dievo palaimos. Tad nuo šiandien Liolių socialinės globos namai atvertė dar vieną svarbų savo gyvenimo puslapį.


Kelmės rajono savivaldybės informacija
Nuotraukos Vaidoto Vaitkaus
šaltinis: http://kelme.lt/lit/Atidarytas-pagrindinis-Lioliu-socialines-globos-namu-korpusas


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN