Budraičių kaime įrengta Sporto erdvė

News: Autonomy , 2020-09-21 20:28
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Kelmės r.

Rugsėjo 18 d. vyko projekto „Sporto erdvės įrengimas Tytuvėnų apylinkių seniūnijos Budraičių kaime“ užbaigimas ir sporto salės atidarymas. Atidarymo metu sveikinimo žodį tarė ir trumpai apie sporto salės įrengimą papasakojo bei ateities planus pristatė VšĮ Kelmės profesinio rengimo centro sektoriaus vadovas Mindaugas Čerkauskas. Į renginį atvyko Kelmės rajono savivaldybės mero pavaduotojas, laikinai einantis Savivaldybės mero pareigas, Egidijus Ūksas, Savivaldybės administracijos direktorius Stasys Jokubauskas, administracijos direktoriaus pavaduotoja Danutė Laivienė, rajono savivaldybės tarybos nariai, bendruomenių atstovai.

Sporto salės atidarymo su nekantrumu laukia ne tik šventės dalyviai, bet ir Tytuvėnų apylinkių gyventojai. Planuojama, kad sporto salė veiklą pradės šių metų spalio 1 dieną.


Kelmės rajono savivaldybės informacija
šaltinis: http://kelme.lt/lit/Irengta-sporto-erdve-Budraiciu-kaime


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN