Klaipėdos apskrityje savaitgalį tikrina ar laikomasi karantino taisyklių

News: Law , 2020-11-30 21:01
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Klaipėdos r.

Klaipėdos apskrities pareigūnai šį savaitgalį aktyviai tikrino prekybos centrus, turgavietes ir kitas galimas žmonių susibūrimo vietas – tikrinta ar žmonės laikosi karantino taisyklių, nesibūriuoja, tinkamai dėvi kaukes. Iš viso savaitgalį surašyti 7 protokolai pagal LR ANK 45 str. - vienas Neringoje – asmuo parduotuvėje nedėvėjo kaukės, septyni – Klaipėdos mieste. Dar 32 asmenys apskrityje įspėti dėl neteisingo kaukių dėvėjimo – po pastabų kaukės užsidėtos tvarkingai.

Tuo tarpu Klaipėdos rajono pareigūnai, lapkričio 28 d., patikrino ir pirtis bei galimas pobūvių ir švenčių šventimo vietas, nustatytas vienas pažeidimas – Girininkų k., apie 10 asmenų kompanija (ne vienos šeimos nariai) šventei buvo išsinuomojusi pirtį. Kadangi Vyriausybės nutarime, reglamentuojančiame tvarką karantino metu, nurodyta, jog draudžiama patalpų nuoma, subnuoma ar panauda, skirta privatiems renginiams, šventėms ar kitiems susibūrimams organizuoti, minėtų patalpų savininkui bus surašytas protokolas.



Andromeda Grauslienė
Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato
Komunikacijos poskyrio vedėja

Tel. 8700 60999, Mb. 861511729
El.p. andromeda.grausliene@policija.lt


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN