Ieškomas moters patiklumo sąskaita praturtėti nepasigėdijęs vyras. Netapkite kita jo auka

News: Law , 2021-05-05 18:08
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šiaulių m.

Šiaulių apskrities policijos Šiaulių miesto ir rajono komisariato tyrėjai tiria sukčiavimą, dėl kurio 40-metė šiaulietė prarado 10 000 eurų.

Moteris per internetinę pažinčių svetainę sausio pabaigoje susipažino su vyru, kuris prisistatė verslininku, po daug Olandijoje praleistų metų neseniai sugrįžusiu į Šiaulius. Savo pažįstamai jis tvirtino Olandijoje tebeturįs medienos verslą, kuriam vadovauti dėl sugriežtinto karantino nusprendęs nuotoliniu būdu būdamas Lietuvoje.

Nuo pažinties pradžios neprabėgus nė porai savaičių, šiaulietės pažįstamas vyras padejavo patekęs į bėdą - taksi automobilyje palikęs rankinę su dokumentais bei bankų mokėjimo kortelėmis, o verslo reikalams staiga prireikė pinigų. Nieko blogo neįtarusi šiaulietė į bėdą patekusiam pažįstamui „kelioms dienoms“ paskolino 10 tūkstančių eurų. Pasiskolintų pinigų vyras negrąžino nei po „poros dienų“, nei po savaitės ir dingo iš jos akiračio. Tada moteris kreipėsi į policiją. Nukentėjusiosios pareiškimą gavę pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl sukčiavimo.
Tyrėjams pavyko gauti filmuotos medžiagos, kuriame esantis asmuo gali būti susijęs su minėtu sukčiavimu. Ypatingas jo požymis – trūksta dešinės rankos rodomojo piršto dalies. Gyventojus, atpažinusius nuotraukoje esantį vyrą, vyresnioji tyrėja Roberta Stasiukonė prašo paskambinti telefonu (8-700-63714) arba parašyti elektroniniu paštu roberta.stasiukone@policija.lt.



Atstovė spaudai Gaila Smagriūnienė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN