Kražiuose vėl dainavo kaimynėliai

News: Life Style , 2021-08-10 15:34
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Kelmės r.

Nepaisant blogo oro, rugpjūčio 6 d., Kražiuose įvyko vokalinių ansamblių šventė „Uždainuokim kaimynėliai“, kuri šiemet vyko trečiąjį kartą (projektas „Tau dovanoju muziką“). Labai gaila, tačiau dėl pandeminės situacijos, 2020 metais turėjusi vykti šventė neįvyko, tačiau šie metai atnešė daug gerų emocijų ir skambių dainų, kurios į Kražius sukvietė kolektyvus iš kaimyninių rajonų.
Renginyje buvo galima išgirsti įvairaus laikmačio kūrinių, kurių skambesiai renginio klausytojus nukėlė į svajingus jaunystės prisiminimus ar pašėlusius dabarties laikus. Šiemet renginyje dalyvavo 11 kolektyvų: Ritos ir Egidijaus duetas, kuris atvyko iš Užvenčio kultūros centro, Vaiguvos skyriaus. Moterų vokalinis ansamblis „Pienė“ iš Raseinių rajono kultūros centro Katauskiuose. Moterų senjorių vokalinis ansamblis „Pabūkime kartu“ (Kražių M. K. Sarbievijaus kultūros centras). Moterų vokalinis ansamblis „Versmė“, kuris atvyko iš Šilalės rajono kultūros centro Kaltinėnų kultūros namų. Vokalinis ansamblis iš Užvenčio kultūros centro, Vaiguvos skyriaus. Moterų vokalinis ansamblis „Šėlsmas“ iš Kražių M. K. Sarbievijaus kultūros centro. Vokalinis ansamblis „Harmonija“ atvykę iš Raseinių rajono kultūros centras Šiluvoje. Vyrų vokalinis ansamblis „Medžiokalnis“ iš Kražių M. K. Sarbievijaus kultūros centro. Moterų vokalinis ansamblis atvykęs iš Žagarės kultūros centras. Baisogalos moterų vokalinis ansamblis iš Radviliškio r., Baisogalos kultūros centro, bei liaudiškų šokių ansamblio vokalinė grupė „Kalatinis“ (Šiaulių kultūros centras). Renginį vedė Kražių M. K. Sarbievijaus kultūros centro „Dainuojančio teatro“ kolektyvas, kuris neleido liūdėti nei vienam renginyje dalyvavusiam svečiui.
Sakome ačiū visiems prisidėjusiems prie šio nuostabaus, jau tradicija tapusio renginio, visiems kaimynėliams, kurie atvyko pas mus, kolektyvams bei jų vadovams. Garsiai sakome „Jūs pas mus – mes pas Jus“ mieli kaimynėliai.


Kražių M. K. Sarbievijaus kultūros centro
Meno skyriaus vedėja
Simona Šarauskienė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN