Šveicarijos „Swiss Open 2018“ – kuršėniškiai pasivežė aukso medalius

News: Sport , 2018-05-03 21:00
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Balandžio 28 dieną, Šveicarijoje vyko „Swiss-Open 2018“ tarptautinis kiokušin karatė turnyras, kuriame dalyvavo 6 „Kuršėnų Kyokushin karate DAO“ ir Šiaulių r. Kuršėnų sporto mokyklos auklėtiniai.

Varžybos išskirtinės ir ypatingos tuo, kad visose kategorijose kovojantys sportininkai kovoja pagal suaugusių taisykles t. y. pilnas kontaktas. Turnyre iškovotos dvi 1 vietos ir viena 3 vieta. Geriausiai sekėsi Lukui Neimantui ir Titui Černiauskui, kurie savo amžiaus ir svorio kategorijose laimėjo po 4 kovas ir tapo čempionais. Vakaris Kaveckas iškovojo trečiąją vietą. Juliui Simonovičiui ir Gvidui Rimkui laimėjusiems po vieną kovą nepavyko peržengti pusfinalio barjero ir iškovoti prizinių vietų. Tomas Mituzas pralaimėjo pirmoje kovoje.

Sportininkus varžyboms paruošė ir į jas lydėjo treneris Valdemaras Mitkus. https://kursenai.lt/2018/05/03/sveicarijos-swiss-open-2018-aukso-medaliai/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN