Nominacijos „Metų darbas“ nugalėtoja – Kražių seniūnija

News: Autonomy , 2021-12-16 12:29
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Kelmės r.

Gruodžio mėnesį penkios Kelmės rajono savivaldybės seniūnijos dalyvavo konkurse Kelmės rajono savivaldybės nominacijai „Metų darbas“ laimėti. Užvenčio, Tytuvėnų, Kražių, Liolių, Šaukėnų seniūnijos pateikė anketas, kuriose nurodė savo reikšmingiausius 2021 metų darbus.

Nominacija „Metų darbas“ gali būti skiriama už reikšmingą, aktyvią veiklą ir laimėjimus, produktyvų ir kūrybingą darbą, rengiamus ir įgyvendinamus projektus, darbus, idėjas, kūrybinį aktyvumą, tradicijų puoselėjimą, pelnytą aplinkinių pagarbą, siekį padaryti kitų žmonių gyvenimą prasmingesnį ir šviesesnį.

Rajono savivaldybės mero potvarkiu patvirtinta komisija, peržiūrėjusi ir įvertinusi pateiktas rajono seniūnijų anketas, nugalėtoja pripažino Kražių seniūniją už renginį „Drakono valčių festivalis“. Tai komandinio irklavimo sporto renginys, supažindinantis su tradiciniu kinų kultūros reiškiniu, UNESCO pripažintu nematerialiu pasaulio paveldu. Šio renginio tikslas – suteikti žmonėms aktyvią pramogą, siekiant didinti gyventojų aktyvumą ir užimtumą, socialinių grupių lygybę.

Už nominaciją „Metų darbas“ Kražių seniūnijai iš Savivaldybės biudžeto bus skiriama 5 tūkst. eurų.


šaltinis: https://www.kelme.lt/nominacijos-metu-darbas-nugaletoja-kraziu-seniunija/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN