Dingusi be žinios Šeduvos gyventoja rasta nužudyta

News: Law , 2022-01-11 21:48
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com

51-erių metų Šeduvos gyventojos artimieji pasigedo prieš Naujuosius metus. Į policiją sausio 3-ąją paskambinusi jos dukterėčia pranešė, kad, nors jos teta ir linkusi piktnaudžiauti alkoholiu, tačiau visada pranešdavo apie savo buvimo vieta. O šįkart savo gimtadienio išvakarėse, 2021 m. gruodžio 27-ąją, iš namų išėjusi moteris čia nesirodė jau septynias paras, jos mobilusis telefonas buvo išjungtas.

Moters paiešką pradėję Radviliškio rajono policijos komisariato pareigūnai lankėsi galimose jos buvimo vietose, bendravo su jos pažįstamais. Vieno jų pareigūnams nesisekė surasti. Visgi sausio 10-osios rytą vyras buvo rastas savo namuose, esančiuose Šeduvoje. Jis buvo blaivus, tačiau kažkaip, anot pareigūnų, įtartinai elgėsi. Bute tvyrantis ne koks kvapas pareigūnus privertė atidžiau pažvelgti į aplinką ir sofos-lovos patalynės dėžėje jie aptiko moters kūną, ant kurio buvo matyti smurto žymės. Tai buvo ieškomos šeduvės kūnas.

Taigi ikiteisminis tyrimas dėl dingimo be žinios virto ikiteisminiu tyrimu dėl nužudymo. Buvo sulaikytas 47 metų buto šeimininkas. Šiandien bus sprendžiamas klausimas dėl jo suėmimo.


Atstovė spaudai Gaila Smagriūnienė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN