Vasario 16-oji – Aš myliu Lietuvą!

News: Education , 2022-02-19 19:32
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Vasario 16-oji – išskirtinė diena mūsų tautai ir valstybei. 1918 m. vasario 16 d. Lietuvos Taryba savo posėdyje paskelbė „atstatanti nepriklausomą demokratiniais pamatais sutvarkytą Lietuvos valstybę“.

Paramos šeimai centro Vaikų dienos centro vaikai prisidėjo prie Lietuvos valstybės atkūrimo dienos paminėjimo. Vaikai kūrė įvairius papuošimus, piešė piešinius su Lietuvos trispalvės akcentais. Šiais papuošimais ir piešiniais vaikai pasipuošė dienos centro patalpas ir langus.

Paramos šeimai centro Vaikų dienos centras, išreikšdamas savo meilę Lietuvai, taip pat prisidėjo prie Naujosios Akmenės kultūros rūmų alėjos puošimo. Vaikai darė gėlytes, kurias spalvino geltona, žalia ir raudona spalvomis. Jas kabino ant medžio šakos, sudėliodami Lietuvos trispalvę. Šis vaikų kūrinys Vasario 16-osios minėjimo proga papuošė Naujosios Akmenės kultūros rūmų alėją.


Vaikų dienos centro darbuotojai
šaltinis: https://akmene.lt/naujienos/vasario-16-oji-as-myliu-lietuva/3971


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN