Pasakojimai – tarsi sparnai, leidžiantys kasdien skraidyti aukštai danguje (Kelmė)

News: Education , 2022-04-05 23:21
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Kelmės r.

Balandžio 2-oji – žymiojo danų pasakininko Hanso Kristiano Anderseno gimimo diena. Nuo 1967 m. pasaulyje ji minima ir kaip Tarptautinė vaikų knygos diena. 2022 m. oficialiu Tarptautinės vaikų knygos dienos rėmėju tapo IBBY Kanados skyrius, kuris gavo teisę parinkti jos temą bei sukurti plakatą, kuriuo naudosis viso pasaulio IBBY skyriai. Šių metų tema – „Pasakojimai – tarsi sparnai, leidžiantys kasdien skraidyti aukštai danguje“.

Kražių M. K. Sarbievijaus kultūros centre NVŠ „Knygų bičiuliai“ knygų dieną taip pat paminėjo. Bibliotekos vedėja R. Norvaišienė perskaitė šių metų kreipimąsi į pasaulio skaitytojus, apžiūrėjo plakatą. Vaikai persirengė pasakų personažais ir inscenizavo pasakas „Mikė Pūkuotukas“ bei „Du gaideliai“, piešė, šoko.

Bibliotekos vedėja Renata Norvaišienė


šaltinis: https://www.kelme.lt/pasakojimai-tarsi-sparnai-leidziantys-kasdien-skraidyti-aukstai-danguje/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN