Septynios mokyklos – viena vizija (Akmenės raj.)

News: Education , 2022-04-21 20:36
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Balandžio pradžioje Akmenės rajono meno mokykloje lankėsi Šiaulių regiono meno ir muzikos mokyklų vadovai bei administracijų atstovai iš Pakruojo, Kelmės, Šiaulių, Joniškio, Radviliškio ir Kuršėnų. Visas šias mokyklas vienija bendri uždaviniai – ugdyti mokinių kūrybingumą, kritinį mąstymą, meno ir muzikos supratimą bei gebėjimus.

Po Akmenės rajono meno mokyklos veiklų pristatymo ir susipažinimo vyko diskusija. Jos metu buvo aptartos aktualios temos – pasirengimas mokyklų veiklos kokybės įsivertinimui, išoriniam vertinimui, neformaliojo švietimo mokymo programų gairės, pasirengimas jų atnaujinimui, ugdymo planai. Kolegiška renginio atmosfera mokyklų atstovus paskatino ne tik pasidalinti jau turima patirtimi, bet ir atrasti naujų bendradarbiavimo galimybių projektinėje veikloje.
Visos renginyje dalyvavusios mokyklos pasirašė tarpusavio bendradarbiavimo sutartis, kurios paskatins aktyvesnį Šiaulių regiono meno ir muzikos mokyklų tikslų įgyvendinimą, padedant viena kitai. Susitikimo dalyvius pasveikino Akmenės rajono savivaldybės Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjas Darius Rekis ir šio skyriaus vyriausioji specialistė Zita Stanislauskienė.

Susitikimą apibendrino Lietuvos muzikos ir meno mokyklų asociacijos Šiaulių regiono vadovas Vygintas Ališauskas.



Akmenės rajono meno mokyklos informacija
šaltinis: https://akmene.lt/naujienos/septynios-mokyklos-viena-vizija/4212


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN