Jaunimo reikalų taryba svečiavosi Molėtuose

News: Autonomy , 2022-11-25 14:51
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Akmenės rajono savivaldybės ir Molėtų rajono savivaldybės jaunimo reikalų tarybos surengė jungtinį posėdį Molėtuose, kuriame dalinosi gerosiomis patirtimis.

Akmenės rajono savivaldybės delegaciją sudarė Jaunimo reikalų tarybos nariai: pirmininkas, vicemeras Tomas Martinaitis, Rasa Statkuvienė, Dalia Sketrė, Brigita Nemčiauskaitė ir Rusnė Poškutė, taip pat kartu vyko jaunimo reikalų koordinatorė Rūta Brazlauskaitė ir Naujosios Akmenės atvirojo jaunimo centro „NewStone“ darbuotojas Domantas Jocas.

Jungtiniame posėdyje buvo pasidalinta, kokia jaunimo situacija yra Molėtų ir Akmenės rajonuose, kokios programos jaunimui įgyvendinamos. Molėtai pasidžiaugė savo atviruoju jaunimo centru, kuris buvo ir aplankytas. Rusnė Poškutė pristatė Akmenės rajono jaunimo ir jaunimo organizacijų sąjungą „Jaunimo apskritasis stalas“ bei atsikuriantį Akmenės mokyklų savivaldų informavimo centrą.

Be Molėtų atvirojo jaunimo centro, kuris paliko labai didelį įspūdį visiems delegacijos nariams, taip pat buvo aplankyti Molėtų turizmo ir verslo informacijos centras, Molėtų rajono savivaldybės viešoji biblioteka. Tai labai mėgstamos jaunimo vietos, kuriose jaunuoliai taip pat renkasi savanoriauti per Jaunimo savanorišką tarnybą. Žinoma, aplankytas ir Molėtų pasididžiavimas - Lietuvos etnokosmologijos muziejus.

Dėkojame Molėtų rajono savivaldybės jaunimo reikalų koordinatorei Vilmai Bačiulei už kvietimą ir turiningai suorganizuotą vizitą bei Molėtų rajono savivaldybės jaunimo reikalų tarybai ir jos pirmininkei, vicemerei Vaidai Saugūnienei už šiltą priėmimą ir produktyvų posėdį.



Jaunimo reikalų koordinatorė Rūta Brazlauskaitė
šaltinis: https://akmene.lt/naujienos/jaunimo-reikalu-taryba-sveciavosi-moletuose/4940


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN