Mažeikių muziejuje - eksponuojama fotoklubo „Lokys“ paroda „Mano švytintis pasaulis“

News: Events , 2023-01-27 18:39
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

2023 m. sausio - kovo 18 d. Mažeikių muziejuje (V. Burbos g. 9) eksponuojama fotoklubo „Lokys“ paroda „Mano švytintis pasaulis“.

Parodos pristatymas vyks vasario 2 d. 17 val.. Kviečiame dalyvauti.

Fotoklubas „Lokys“ savo veiklą pradėjo 2018 metais. Jo įkūrėjas ir vadovas – Sigitas Kazlauskas. Klubas vienija grupę žmonių, kuriems fotografija yra tapusi ir darbu, ir pomėgiu, ir gyvenimo būdu. Nepaisant to, kad gyvena skirtingose vietovėse (Mažeikiuose, Viekšniuose, Ventoje,
Akmenėje, Naujojoje Akmenėje, Skuode, Gargžduose, Kaunatavoje, Krekenavoje ir net Jelgavoje), klubo nariai ieško prasmingo laisvalaikio praleidimo, tad kartu keliauja, fotografuoja, rengia parodas, dalyvauja fotokonkursuose, seminaruose bei visuomeninėje veikloje. Tai atvira bendruomenė visiems, mėgstantiems fotografiją.

„Mano švytintis pasaulis“ - tai bendra klubo narių paroda, kiekvieno po kelis 2020 – 2022 metų darbus. Tai laiko, pomėgio ir pajautimo apriboti pasirinkimai. Tai kažkas šviesaus, kas būtent fotografui ir yra švytintis pasaulis. Malonių įspūdžių.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN