Pareigūnai Šilutės rajone aptiko naminės degtinės bravorą

News: Law , 2023-02-09 14:30
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilutės r.

Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šilutės rajono policijos komisariato pareigūnai tikrindami gautą informaciją apie neteisėtai laikomą naminę degtinę, 2023 m. vasario 8 d. atliko patikrinimą sodyboje, esančioje Šilutės rajone, Laukstėnų kaime.

Patikrinimo metu, sodyboje, policijos pareigūnai aptiko aparatus naminei degtinei gaminti, raugo bei 500 litrų bespalvio skysčio, turinčio specifinį naminės degtinės kvapą.

Šis „naminukės“ gamintojas, gim. 1993 m., į policijos pareigūnų akiratį įkliuvo pirmą kartą.

Dėl šio įvykio pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 201 str. 2 d. Už tokį nusikaltimą vyrui gresia bauda arba laisvės atėmimas iki penkerių metų.

Policija ragina gyventojus nelikti abejingiems daromiems teisės pažeidimams ir apie jiems žinomas panašaus pobūdžio nusikalstamas veikas pranešti.


Lina Banienė
Komunikacijos poskyrio vyresnioji specialistė
Tel. 8 700 65009
El. p. lina.baniene@policija.lt


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN