Vydūno viešojoje bibliotekoje – susitikimas su Šilutės trečiojo amžiaus universiteto bendruomene

News: Education , 2023-07-18 06:17
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilutės r.

Pagėgių savivaldybės Vydūno viešosios bibliotekos bendruomenė yra užmezgusi gražios bendrystės ryšius su įvairiomis švietėjiškomis, kultūrinėmis Mažosios Lietuvos organizacijomis. Vienas tokių jau ne vienerius metus plėtojamos bendrystės pavyzdžių – 2023 m. liepos 13 d. vykusi garbingų viešnių iš Šilutės trečiojo amžiaus universiteto (TAU) ir šio universiteto rektorės, buvusios Pagėgių savivaldybės viešosios bibliotekos direktorės Elenos Stankevičienės viešnagė Vydūno viešojoje bibliotekoje. Šilutės trečiojo amžiaus universiteto ir Vydūno viešosios bibliotekos buriami Pagėgių krašto literatai plėtoja literatūrinius mainus tradiciškai kasmet vykstančios Pagėgių literatūrinio pavasario šventės „Atidengsiu Tau žodį it širdį...“ metu.
Bibliotekos direktorė Milda Jašinskaitė-Jasevičienė viešnioms pristatė bibliotekos erdves, eksponuojamas parodas, apžvelgė įgyvendinamas iniciatyvas. Elena Stankevičienė prisiminė jos vadovavimo bibliotekai laikotarpiu gimusias iniciatyvas, aptarė jų tąsą. Susitikimo metu pasidalinta abiejų organizacijų veiklos tobulinimui ir plėtotei vertingomis idėjomis bei aptartos ateities bendradarbiavimo galimybės organizuojant įvairias jungtines veiklas.


Dalia Mankienė,
Pagėgių savivaldybės Vydūno viešosios bibliotekos
vyr. bibliotekininkė

Nuotraukų autorė – Asta Andrulienė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN