Bendradarbiaujant Kelmės rajono savivaldybei ir Verslininkų asociacijai – matomi teigiami pokyčiai

News: Autonomy , 2019-11-12 19:08
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Kelmės r.

Lapkričio 8 d. Verslo dienų baigiamajame renginyje Kelmės rajono verslininkų asociacija paminėjo veiklos 20-metį. Prisiminta, kokie buvo tie du dešimtmečiai, nuo ko viskas prasidėjo ir kaip asociacija užaugo. Renginyje dalyvavo Seimo narys Kęstutis Masiulis, rajono savivaldybės vadovai: meras Vaclovas Andrulis, savivaldybės administracijos direktorius Stasys Jokubauskas, direktoriaus pavaduotoja Danutė Laivienė, rajono tarybos nariai, Lietuvos darbdavių konfederacijos generalinis direktorius Danukas Arlauskas ir dar daug garbių svečių. Sveikinimo žodį baigiamojo renginio dalyviams tarė Kelmės turizmo ir verslo informacijos centro direktorė Vilija Virbickė ir Kelmės rajono verslininkų asociacijos pirmininkas Ildefonsas Petkevičius. Pristatytas filmas apie Kelmės rajono verslininkų asociaciją. Meras Vaclovas Andrulis, rajono verslininkų asociacijos pirmininkas, Kelmės turizmo ir verslo informacijos centro direktorė asociacijos 20-mečio proga įteikė padėkas. Jos už aktyvią veiklą buvo skirtos: Kelmės rajono verslininkų asociacijos tarybos pirmininkui Ildefonsui Petkevičiui, asociacijos tarybos nariams Alvydui Gerbeniui, Vygandui Každailiui, Vytautui Sirusui, Albertui Brazui, Laimai Leščiauskienei, Rimai Jankauskienei, Remigijui Railai, Edvardui Razbadauskui, Dainiui Zalogai, Nijolei Šaltienei, Ričardui Petrikui, Rimai Kučinskienei, Janinai Poškienei. Apdovanoti ir jaunimo verslumo konkurso „Ateities Kelmė“ nugalėtojai. Rajono Verslininkų asociacija sulaukė daug svečių sveikinimų ir gražių žodžių. Rajono vadovas meras Vaclovas Andrulis dėkojo verslininkams už iniciatyvas, paramą rajone vykstantiems renginiams, pastangas drauge su Užimtumo tarnyba ieškoti galimybių šioje tarnyboje registruotiems asmenims įsidarbinti, įforminti vykdomą veiklą ar suskurti savo verslą. Kaip žinome, tokios pastangos davė rezultatų: bendromis Kelmės rajono savivaldybės, Užimtumo tarnybos ir verslo pastangomis nuo 2019 metų pradžios nedarbo lygis sumažėjo nuo 15, 5 iki 11, 2 proc. (2019 m. rugsėjo mėn.). Meras pasidžiaugė vis gražėjančiu Kelmės miestu ir visu Kelmės rajonu: tai ir rajono savivaldybės, ir verslo pasiekimas – tik bendras darbas duoda gerų rezultatų.


Savivaldybės administracijos informacija
Nuotraukos Kelmės rajono verslininkų asociacijos

šaltinis: http://kelme.lt/lit/Bendradarbiaujant-Kelmes-rajono-savivaldybei-ir-Verslininku-asociacijai--matomi-teigiami-pokyciai


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN