Paskutinis 2019-ųjų metų Kelmės rajono savivaldybės tarybos posėdis

News: Autonomy , 2019-12-21 18:51
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Kelmės r.

Gruodžio 19 d. vyko paskutinis šių metų Kelmės rajono savivaldybės tarybos posėdis. Artėjančių gražiausių švenčių proga tarybos narius pasveikino Pakražančio kultūros centro atlikėjai, vadovaujami direktorės Laimos Lapinskienės.
Tarybos posėdyje svarstyti 37 darbotvarkės klausimai. Keletas jų buvo susiję su rajono gimnazijų vadovų atleidimu bei skyrimu eiti pareigas. Rajono savivaldybės meras Vaclovas Andrulis Genei Pulkienei, baigusiai eiti Užvenčio Šatrijos Raganos gimnazijos direktoriaus pareigas, padėkojo už ilgametį ir sąžiningą darbą, įteikė gėlių. Užvenčio Šatrijos Raganos gimnazijos direktoriumi tarybos sprendimu paskirtas Albertas Pumputis, Kelmės Jono Graičiūno gimnazijos direktoriumi – Rimas Bielskis. Meras Vaclovas Andrulis pasidžiaugė gerais besibaigiančiais 2019-aisiais metais, pasveikino tarybos narius artėjančių šv. Kalėdų ir Naujųjų metų proga ir palinkėjo sėkmingo darbo 2020-aisias.

Savivaldybės administracijos informacija
šaltinis: http://kelme.lt/lit/Paskutinis-2019-uju-metu-Kelmes-rajono-savivaldybes-Tarybos-posedis


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN