Šiaulių „Akropolyje“ – egzotinių gyvūnų paroda

News: Life Style , 2020-02-21 18:13
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šiaulių m.

Šį penktadienį ir šeštadienį, vasario 21-22 d., didžiausiame Šiaulių prekybos ir pramogų centre „Akropolis“ vyksta išskirtinių egzotinių gyvūnų paroda „Egzotinis gyvūnų pasaulis“. Paroda – nemokama.

Miesto gyventojai ir svečiai parodoje galės pamatyti per 40 skirtingų gyvūnų rūšių: ryškiaspalvių papūgų, leopardinių gekonų, iguanų, degu, stepinių vėžlių, šinšilų ir gausybė kitų Lietuvos klimato zonai nebūdingų gyvūnų. Pavyzdžiui, ar žinojote, kad leopardiniai gekonai – ilgaamžiai, įspūdingos išvaizdos driežiukai, vieni dažniausiai laikomų egzotinių gyvūnų namuose, kilę iš Pakistano ir Afganistano? O štai įnoringosios iguanos – vis dažniau atsirandančios namuose ir pavadinamos miniatūriniais drakonais yra neįtikėtinai patrauklios bei draugiškos? Arba, kad papūgas, kurių pasaulyje yra apie 350 rūšių, dar prieš 3 tūkst. metų prisijaukino egiptiečiai?

Paroda „Egzotinis gyvūnų pasaulis“ 11-20 val. lankytojų laukia antrame Šiaulių „Akropolio“ aukšte, šalia „Can Can Pizza“. Rytoj, šeštadienį, t.y. vasario 22 d., parodos lankytojai nuo 13 iki 16 val. turės galimybę nusifotografuoti su gyvūnais bei gauti momentinę nuotrauką.

Apie „Akropolis Group“:

Baltijos šalyse pirmaujanti prekybos ir pramogų centrų vystymo ir valdymo bendrovė „Akropolis Group“ valdo prekybos centrų vystymo ir valdymo paslaugų įmones Lietuvoje ir Latvijoje. Lietuvoje „Akropolis Group“ valdo prekybos ir pramogų centrus „Akropolis“ Vilniuje, Klaipėdoje ir Šiauliuose, Latvijoje - „Akropole“ Rygoje.


Ernesta Karalienė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN