5 perlai Ventoje

Naujienos: Asmenybės , 2019-05-15 17:59
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Daina – kaip baltai žydinti ieva, kuri išskleidžia vis daugiau ir daugiau spalvų ir verčia dainuoti žmogaus sielą. Gegužės 10 dieną į Klaipėdoje vykstantį 10-ąjį jubiliejinį tarptautinį vaikų ir jaunimo estradinio dainavimo konkursą „Linksmieji perliukai-2019“ suriedėjo 128 perliukai ne tik iš Lietuvos didžiųjų miestų, bet ir svečiai iš Kaliningrado, Baltarusijos, Rusijos Federacijos.

Konkurse dalyvavo net penkios mūsų muzikos mokyklos solistės: Akvilė Srūgytė, Dominyka Gurinaitė, Eidmantė Lileikytė, Emilija Lopaitytė ir Viktorija Kontrimaitė. Merginos labai išraiškingai, emocionaliai ir įtaigiai atliko savo kūrinius ir pelnė aukštus įvertinimus. Kovoti nebuvo lengva, nes kiekvienoje kategorijoje rungėsi po 16-18 dalyvių. Dominyka pelnė I-os vietos laureatės diplomą. Akvilė iškovojo II-os, o Emilija III-ios vietos laureato diplomus. Visos trys kovėsi vienoje D kategorijoje. Taip pat vienoje F kategorijoje varžėsi Eidmantė ir Viktorija. Eidmantė pelnė I-os vietos laureatės diplomą, o Viktorija sužavėjo savo vokalu ir emocija ne tik publiką, bet ir komisiją. Ji pelnė Grand prix diplomą ir žaliąjį perlą. Laureatės apdovanotos specialiais perlais. Dalyvius vertino kompetentinga 6 narių tarptautinė komisija.

Labai esu dėkinga Ventos muzikos mokyklos direktorei Minifredai Voronovienei už pagalbą vykstant į konkursus ir Ventos gimnazijos vairuotojui Algiui Maneikiui.

Mokytoja Genovaitė Bučiuvienė

šaltinis: http://akmene.lt/go.php/lit/5-perlai-ventoje


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN