Klaipėdoje penkiolikmetis pasiūlė pirkti narkotikų žvejojusiems policininkams

Naujienos: Teisėtvarka , 2019-06-18 19:10
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Klaipėdos m.

Vakar vakare, pusvalandį iki vidurnakčio, Klaipėdoje, prie Malūno tvenkinio, ne tarnybos metu žvejojusiems trims jauniems Klaipėdos vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės Mobilaus būrio pareigūnams penkiolikmetis vaikinukas pasiūlė įsigyti narkotinių medžiagų.

Jis pats užkalbino pareigūnus, klausdamas, gal šie norėtų nusipirkti „žolės“. Neuniformuoti pareigūnai pasiteiravo apie kainą, sužinojo, kad prašoma 10 eurų už 1 gramą, paprašė „pardavėją“ atnešti tiek, kiek turi, ir liko laukti. Jie nelabai tikėjosi, kad nepilnametis sugrįš.

Po keleto minučių vaikinas vėl pasirodė, sakydamas, kad surado 7-8 gramus. Patruliai, be abejo, apie kuriozinį atveją informavo kolegas, kurie vaiką sulaikė ir pristatė į policijos komisariatą.

Atlikus dalinę apžiūrą, nepilnamečio kišenėse rasti keturi pakeliai su augaline, greičiausiai narkotine, medžiaga. Vieną pakelį jis jau buvo padavęs savo „pirkėjams“.

Ištirta, ar vaikas pats nebuvo apsvaigęs. Tyrimo rezultatų laukiama.

Ikiteisminis tyrimas dėl sunkaus nusikaltimo nepradėtas, kadangi paauglys – per jaunas. Pabendravęs su policijos pareigūnais, jis perduotas tėvams.

Klaipėdos m. PK pareigūnai stengiasi išsiaiškinti, iš kur nepilnametis galėjo gauti, kaip spėjama, kvaišalų.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN