Ir musgaudis kartais iššauna

Naujienos: Teisėtvarka , 2020-07-01 18:10
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com

Liaudies išmintis byloja, kad ir lazda vieną kartą iššauna. Tai aliuzija į tai, kad, siekiant save apsaugoti, visada ir visur reikia būti, atidžiam, atsargiam, nepažeisti taisyklių. 62 metų Pakruojo r., Laipuškių k., gyventojas šią išmintį galėtų papildyti - ir musgaudis kartais iššauna.
Vyras karčios patirties įgijo birželio 26-ąją. Per karščius gyvenamąsias patalpas atakuojančias muses pakruojiškis nutarė nugalėti, pasikabindamas musgaudį. Susirado paketėlį su tūtelėmis, vieną jų vyras išsiėmė ir patraukė už siūlo, norėdamas išvynioti lipnią juostelę. Tačiau juostelė neišsivyniojo, o pasigirdo šūvio garsas ir rankos plaštaką nutvilkė skausmas.
Pasirodo, vyras, būdamas visiškai blaivus, pasičiupo visai ne musgaudį, o nuo senų laikų užsilikusią petardą ir nepasitikslinęs patraukė už iš jos kyšančios siūlo. Petarda sprogo rankoje ir sužalojo rankos pirštus bei riešą. Subintuota ranka pakruojiškis buvo išvežtas į ligoninę medikų konsultacijai.
Vyras dėl patirtų sužalojimų pretenzijas gali reikšti tik pačiam sau. Ši situacija ir kelianti šypseną, ir kartu labai pamokanti: kiekvienąkart labai svarbu įsitikinti, ką turi rankose.


Atstovė spaudai Gaila Smagriūnienė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN