Šilutės rajone aptiktas „naminukės“ fabrikėlis

Naujienos: Teisėtvarka , 2020-07-28 20:51
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilutės r.

Ketvirtadienį, liepos 23-ąją, Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šilalės rajono policijos komisariato pareigūnai aptiko nelegaliai veikusį naminės degtinės „fabrikėlį“, įsikūrusį Šilutės r., Bikavėnų miške.
Atlikę patikrinimą pareigūnai šalia gamybos įrenginių rado 200 litrų raugo, skirto stipriems namų gamybos alkoholiniams gėrimams gaminti. Įvykio vietoje rastas ir sulaikytas „fabrikėlio“ savininkas - 34-erių vyriškis.
Asmuo policijos pareigūnams jau žinomas.
2020 m. birželio 27 d. apie 18.00 val. Šilutės r., Bikavėnų k., minėtas vyriškis automobiliu „VW PASSAT“ gabeno 40 litrų skysčio su kvapu būdingu naminei degtinei.
Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyrui už neteisėtą naminių stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto ar denatūruoto etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) ir aparatų jiems gaminti gaminimą, laikymą, gabenimą ar realizavimą gresia viešieji darbai arba bauda, laisvės apribojimas arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.
Policija ragina gyventojus nelikti abejingiems daromiems teisės pažeidimams ir apie jiems žinomas panašaus pobūdžio nusikalstamas veikas pranešti.



Komunikacijos poskyrio vyresnioji specialistė Lina Banienė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN