Nuo Kaltinėnų iki Jaunodavos – asfaltuotas kelias

Naujienos: Savivalda , 2020-09-21 20:51
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilalės r.

Baigiamas tvarkyti Varnių – Kaltinėnų kelio ruožas nuo Kaltinėnų iki Jaunodavos. Lietuvos Respublikos biudžeto lėšomis finansuojamą 1,365 milijono eurų vertės projektą „Plungės Jonis-S“ turi baigti 2021 metų balandžio 3 dieną, bet jau yra išasfaltavęs atkarpą nuo Kaltinėnų iki Radiškės, dabar baigia asfaltuoti Radiškės – Jaunodavos atkarpą.



Iš tiesų tos dvi kelio atkarpos turėjo būti kapitališkai suremontuotos dar 2018 metais, kai buvo asfaltuojamos kitos dvi atkarpos per Radiškės ir Jaunodavos gyvenvietes. Rangos darbų konkursą laimėjusi UAB „Kamesta“ jų neatliko iki numatytos datos, Automobilių kelių direkcija ją nušalino, o po to prasidėjo teisminiai ginčai. Tik po ilgų teisminių procedūrų buvo paskelbtas naujas rangos darbų konkursas, kurį laimėjo plungiškiai. Darbai nusikėlė dvejiems metams, ir politiniai oponentai Seimo nariui Remigijui Žemaitaičiui nuolatos tai prikaišiojo kaip neva netesėtą pažadą, kurį jis davė dar būdamas Seimo Ekonomikos komiteto pirmininku.




Kitas tokiu pat būdu buvo užstrigęs politiko pažadėtas projektas – kelio nuo Kaltinėnų iki Pagrybio kapitalinis remontas. UAB „Kvėdarsta“ šį kelią išasfaltavo dar pernai, likusius darbus turi baigti iki šių metų rugsėjo 30 dienos.



Petras DARGIS,
Savivaldybės mero patarėjas
Autoriaus nuotraukos
šaltinis: http://silale.lt/go.php/lit/Nuo-kaltinenu-iki-jaunodavos--asfaltuotas-kelias


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN