Automobilyje paliktas turtas – lengvas grobis ilgapirščiams

Naujienos: Teisėtvarka , 2020-10-29 19:51
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Tauragės r.

Vagis vilioja matomoje vietoje palikti daiktai, kuriuos lengva pasisavinti, bet kartais nutinka ir kurioziškų situacijų. Vakar, spalio 28 d., apie 22.19 val. buvo gautas pranešimas, kad Tauragės r., Joniškės k., paliktuose automobiliuose kažkas juda. Iki atvykstant pareigūnams automobilio savininkas, gim. 1969 m., jau buvo sulaikęs du jaunuolius. Tikslinant aplinkybes paaiškėjo, kad vaikinai iš automobilių nieko nepavogė, jų neapgadino, tiesiog sušalę lauke nusprendė pasišildyti viduje, kadangi automobiliai nebuvo užrakinti patekti vidun nebuvo sudėtinga. Vaikinams buvo gera pamoka, kad landžiojant po svetimą turtą prisišauki bėdą.
Policijos pareigūnai kasmet rengia prevencines priemones, susijusęs su vagystėmis iš automobilių, teikia gyventojams informaciją, kaip apsaugoti be priežiūros paliekamas transporto priemones ir jose esančius vertingus daiktus. Priemonių metu aktyviai dalyvauja ir policijos rėmėjai, kurie taip pat diskutuoja su vairuotojais, palieka atmintines siekiant didesnio suvokimo apie galimas pasekmes ir kaip jų išvengti.
Atminkite, kad palikti daiktai tarsi medus, kuris traukia ilgapirščius. Saugokite savo turtą.




Komunikacijos poskyrio vyresnioji specialistė Greta Kęsminaitė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN