Šilutės rajone sulaikytas narkotinių medžiagų platintojas ir jo klientas

Naujienos: Teisėtvarka , 2020-12-13 23:17
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilutės r.

Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus pareigūnai, trečiadienį, gruodžio 9-osios popietę, užfiksavę narkotinių medžiagų, vadinamos „žolės“ pirkimo-pardavimo faktą, sulaikė 2 asmenis.
Nustatyta, kad 29-erių šilutiškis bandė parduoti savo klientui apie 2 g. narkotinės medžiagos – kanapių. Deja, šis sandoris buvo nesėkmingas.
Tęsiant šį tyrimą, pareigūnai operatyviai atliko kratas narkotinių medžiagų platintojo namuose. Atidžiai apžiūrėjus minėto asmens namus ir kitas gyvenamąsias patalpas, rasta dar apie 150 g. kanapių.
Vyriškių atžvilgiu dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis pradėti ikiteisminiai tyrimai pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 259 str. ir 260 str. Jiems gresia laisvės atėmimo bausmės nuo dvejų iki aštuonerių metų.



Komunikacijos poskyrio vyresnioji specialistė
Lina Banienė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN