„Padėkos lašo“ nominacija įteikta Šilalės rajono ligoninės vyresniajai slaugytojai Irenai Sebeckienei

Naujienos: Asmenybės , 2021-01-19 23:38
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilalės r.

Irenai Sebeckienei įteiktas „Padėkos lašas“, Šilalės rajono savivaldybės mero Algirdo Meiženio ir Savivaldybės administracijos direktoriaus Valdemaro Jasevičiaus padėka. Irena – Šilalės rajono ligoninės Ambulatorinio-konsultacinio skyriaus vyresnioji slaugytoją. „Padėkos lašo“ nominacijai ją rekomendavo ligoninės direktoriaus pareigas laikinai einanti direktoriaus pavaduotoja medicinai Jolanta Milišiūnienė.



Visas Šilalės ligoninės pirmasis aukštas, kur įsikūręs ambulatorinis-konsultacinis skyriaus, yra vyresniosios slaugytojos Irenos Sebeckienės teritorija. Už viską – už švarą, už tvarką, už medikų darbo grafikus ir net už sanitarijos priemones atsakinga yra Irena. O pernai pavasarį, kai kovo 16 dieną Lietuvoje buvo paskelbtas karantinas dėl COVID - 19 pandemijos, ir paaiškėjo, kad teks imti ėminius dėl koronaviruso, Irena pirmoji išvyko į Tauragės mobilųjį punktą mokytis naujo darbo. Pramoko – važinėjo ir ten dirbti. Ir čia, Šilalės ligoninėje, ir ten, Tauragės mobiliajame punkte ji paėmė šimtus gerklės ir nosiaryklės mėginių. Vėliau šio darbo pramoko ir kitų sveikatos įstaigų slaugytojos, bet Irena buvo pirmoji, ir daug kolegių ėjo pas ją patarimų.

Šiemet liepos 1 dieną sukanka 21 metai, kai ligoninėje buvo įkurtas ambulatorinis - konsultacinis skyrius, o Irena paskirta jo vyresniąja slaugytoja. Per tą laiką Klaipėdos universitete apsigynė slaugytojo bakalauro laipsnį, tapo pirmos kategorijos slaugytoja.




– Darbas labai sunkus, bet aš myliu jį, nepaprastai myliu, – sako Irena.

Bet juk tai pavojingas darbas, ypač dabar, kai gali užsikrėsti koronavirusu!

– Jau nepavojingas man, jau persirgau, - juokiasi Irena.

Persirgo – ir vėl į apsauginius drabužius, vėl – prie pacientų.

– Niekur kitur savęs neįsivaizduoju, - prisipažįsta ji.

Kartu su Irena „Padėkos lašai“ buvo įteikti dar keturioms Šilalės miesto medicinos darbuotojoms, labiausiai prisidėjusioms kovoje su COVID - 19 pandemija ir jos pasekmėmis.



Apie kiekvieną iš nominantų rengiamas atskiras pranešimas, kuris bus skelbiamas www.silale.lt



Petras Dargis,
Savivaldybės mero patarėjas
šaltinis: http://silale.lt/go.php/lit/Padekos-laso-nominacija-iteikta-vyresniajai-slaugytojai-irenai-sebeckienei


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN