Pakruojiškį vejasi atsakomybė už praeities „linksmybes“

Naujienos: Teisėtvarka , 2021-03-17 20:14
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com

Šiaulių apskrities policijos Pakruojo rajono komisariato pareigūnai ieško 26 metų Petro Kazokaičio. Paskutinė žinoma jo gyvenamoji vieta - Pakruojo r., Pamūšio k.
Vyrą vejasi atsakomybė už 2013 m. lapkritį įvykdytą viešosios tvarkos pažeidimą. Tą vakarą neblaivus vaikinas siautėjo Šiauliuose esančiame prekybos ir laisvalaikio centre „Saulės miestas“. Tarp jo ir apsaugos darbuotojo kilo incidentas, kurio metu pakruojietis apsaugininką išplūdo necenzūriniais žodžiais ir jį sumušė. Vaikinui buvo pradėts ikiteisminis tyrimas ir netrukus jis stojo prieš teismą.
Už viešosios tvarkos pažeidimą Petrui Kazokaičiui teismas skyrė baudą. Nuteistajam paskirtos baudos nesumokėjus, nuosprendis priverstiniam baudos išieškojimui buvo perduotas antstoliams. Kadangi pakruojiškis nei turto, nei lėšų neturėjo, baudos išieškoti nebuvo galimybių, tad ji Šaulių apylinkės teismo 2018 m. balandžio 17 d. nutartimi buvo pakeista keturių parų areštu. Tačiau vyras ir jo vengia.
Asmenis, turinčius informacijos apie ieškomo Petrą Kazokaitčio buvimo vietą, Pakruojo rajono policijos komisariato vyriausiasi tyrėjas Tadas Lataitis prašo paskambinti telefonais (8 700) 61632 arba (8 673) 52046, arba parašyti elektroniniu paštu tadas.lataitis@policija.lt.





Atstovė spaudai Gaila Smagriūnienė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN