Gėles mylintys žmonės – spinduliuoja gerumą ir norą padėti kitiems

Naujienos: Savivalda , 2021-04-16 18:26
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilalės r.

Savo kieme su šypsena pasitikusi merą Algirdą Meiženį ir mero pavaduotoją Tadą Bartkų, atvažiavusius su padėka ir simbolinėmis dovanomis, šilališkė Genovaitė Rimutienė kuklinosi girdėdama vadovų išsakytus padėkos žodžius, bet dėkojo už parodytą dėmesį.

„Nedvejodama atsiliepiau į Šilalės rajono savivaldybės kvietimą pasiūti veido kaukių rajono žmonėms. Tuo laikotarpiu, prasidėjus COVID-19 pandemijai, nei mano šeima, nei draugės neturėjo veido kaukių. Supratau, kad dauguma žmonių jų neturi, o reikia visiems. Sėdau prie siuvimo mašinos ir beveik neatsitraukdama siuvau visą šeštadienį ir sekmadienį, kad kuo greičiau galėčiau atiduoti, ir jos atitektų rajono žmonėms. Siūti išmokau dar iš savo mamos, todėl pasiūti veido kaukes nebuvo sudėtinga.



Šiuo metu ji jau išėjusi į užtarnautą poilsį ir gali mėgautis savo pomėgiais. Be galo mėgstu gėles ir jomis puošiu savo sodybos aplinką“, – sakė G. Rimutienė. Pati didžiausia aistra – kelionės. Kol buvo galima, keliavo po užsienio šalis ir Lietuvą. „Mėgstame su vyru Stanislovu aktyvų poilsį ir laukiame, kol bus galimybė vėl laisvai keliauti. Giedu bažnyčios chore, kol buvo, lankiau trečiojo amžiaus universiteto užsiėmimus“, – vardino savo veiklą Rimutienė. „Užauginau dvi nuostabias dukras, kurios dirba valstybės tarnyboje ir užima atsakingas pareigas. Turiu keturis anūkus ir vieną proanūkį – tai didžiausias mūsų su vyru džiaugsmas“, – sakė Rimutienė.



Savivaldybės mero patarėja
Asta Gestautienė
šaltinis: https://silale.lt/go.php/lit/Geles-mylintys-zmones--spinduliuoja-geruma-ir-nora-padeti-kitiems/1


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN