Sveikai gyvendama – sveikatos linki ir kitiems

Naujienos: Savivalda , 2021-04-21 19:08
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilalės r.

Tarsi dėsninga, kad savanorės, siuvusios veido kaukes Šilalės rajono gyventojams, vienokiu ar kitokiu būdu puoselėja grožį. Ir tampa aišku, kad grožis ir gerumas lyg broliai dvyniai, gyvenantys kartu viename žmoguje.

Ne išimtis ir Jurgita Košinskienė iš Kvėdarnos, kuriai meras Algirdas Meiženis ir mero pavaduotojas Tadas Bartkus įteikė padėką bei savivaldybės administracijos atminimo dovanėlę už tai, kad sunkiu metu atsiliepė į Šilalės rajono savivaldybės kvietimą padėti rajono žmonėms.



„Kai perskaičiau Šilalės rajono savivaldybės internetiniame puslapyje kvietimą pasiūti veido kaukių rajono gyventojams, nedvejodama atsiliepiau“, – sakė J. Košinskienė –„juk aš esu kaip ir ,,profesionali siuvėja“, baigiau Pradinio ugdymo ir technologijų studijas Šiaulių universitete. Argi gali būti abejingas, jei tavo gebėjimai gali padėti žmonėms“, – tęsė savanorė Jurgita.

Košinskių šeima turi savo verslus. Liaudiškai tariant – patys sau viršininkai. Jurgita – grožio salono ,,Karmen“ savininkė ir darbuotoja – jau penkiolika metų teikia Kvėdarnos miestelio ir ne tik jo gyventojams grožio paslaugas. Veikli moteris rūpinasi ne tik išoriniu žmogaus grožiu. Ji jau dešimt metų dirba sveikatingumo kompanijoje NEOLIFE.

Paklausta apie laisvalaikį, Jurgita atsakė: „ tai – aktyvus gyvenimas, judėjimas, sportas, sveikas gyvenimo būdas. Mėgaujuosi sveika gyvensena ir judėjimu, dalinu save ir grožiui, ir judėjimui, stengiuosi ir kitus įkvėpti sveikai gyventi.“

Kaip ir daugelis, savanorė mėgsta keliauti. Aplankyta daugelis Europos vietų. Nemažai keliauta ir po Lietuvą.

Nors ir būdama labai užimta, J. Košinskienė surado laiko ir savanorystei.



Mero patarėja
Asta Gestautienė
šaltinis: https://silale.lt/go.php/lit/Sveikai-gyvendama--sveikatos-linki-ir-kitiems


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN