Širdį atidavusi savo vaikams

Naujienos: Asmenybės , 2021-04-30 19:07
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilalės r.

kus kelioms dienoms iki Motinos dienos šventės, balandžio 29 d., meras Algirdas Meiženis ir mero pavaduotojas Tadas Bartkus su padėka, gėlių puokšte ir dovanomis apsilankė pas Magdeleną ir Algirdą Auškalnius. Šio neeilinio vizito kaltininkė – M. Auškalnienė, pagimdžiusi, išauginusi ir dorais žmonėmis išauklėjusi vienuolika vaikų. ,,Jūs pirmas meras, kuris aplankė ir pagerbė mane“, – neslėpė džiaugsmo daugiavaikė mama.

Tą pačią dieną M. Auškalnienė sulaukė apdovanojimo iš Prezidentūros. Ji Lietuvos Respublikos Prezidento Gitano Nausėdos dekretu Motinos dienos proga apdovanota ordino „Už nuopelnus Lietuvai“ medaliu už nuopelnus motinystei ir globai, už atsakingumą, pasiaukojimą, įkvepiantį pavyzdį savo bendruomenei ir visai visuomenei.

Meilė, ryžtas, drąsa, pasiaukojimas, ištvermė, kantrybė, darbštumas, nesavanaudiškumas, rūpestis – štai kiek gerų savybių apibūdinti vienam žmogui. Ir tai – kvėdarniškė Magdelena Auškalnienė, kuri kartu su vyru Algirdu išaugino ir dorai išauklėjo vienuolika vaikų.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN