Kretingos r. pareigūnai rado įtariama narkotikų ir galimai anksčiau pavogtą vibro plokštę

Naujienos: Teisėtvarka , 2021-09-09 07:28
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Kretingos r.

2021-09-02 ryte Kretingos r. PK pareigūnai, tikrindami turimą informaciją, Savanorių g., retingoje, sustabdė 1992 m. gimusio vyro vairuojamą automobilį „Toyota“. Paaiškėjo, kad transporto priemonė nėra drausta privalomuoju draudimu, jai neatlikta privalomoji techninė apžiūra. Negana to, tarnybinis šuo Mėta automobilyje rado maišelį ir folijos lankstinuką su milteliais, bei buteliuką su skysčiu, kaip įtariama narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis. Vėliau, atliekant pžiūras patalpose, kuriomis naudojasi vaikinas, Kretingoje esančiame garaže buvo rastas dar vienas plastikinis maišelis su augalinės kilmės galimai narkotinėmis medžiagomis. O kitame Kretingos rajone esančiame garaže buvo rasta vibro plokštė, kuri galimai buvo pavogta prieš keletą savaičių iš statybvietės Kretingoje.

Anksčiau neteistam, bet už administracinius nusižengimus baustam vaikinui pareikšti įtarimai dėl vagystės (LR BK pagal 178 str. 2 d.) ir neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagos turint tikslą jas platinti (LR BK pagal 260 str. 1 d.). Asmuo sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Vadovaujantis Lietuvos Respublikos Konstitucijos 31 str., asmuo laikomas nekaltu, kol jo kaltumas neįrodytas įstatymo nustatyta tvarka ir pripažintas įsiteisėjusiu teismo nuosprendžiu.


Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyris
Tel. 8700 60999, 8700 60998


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN