Šilalės rajono savivaldybė prisijungė prie daiktų rinkimo akcijos migrantų vaikams

Naujienos: Savivalda , 2021-10-07 19:18
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilalės r.

Šilalės rajono socialinių paslaugų namų Globos centras organizavo daiktų rinkimo akciją, kurios metu kvietė gyventojus padėti keisti liūdną migrantų vaikų kasdienybę, padovanojant jiems labai trūkstamų daiktų ir priemonių. Neabejinga šiai kilniai akcijai ir Šilalės rajono savivaldybė. Šiandien, spalio 7 d., Administracijos direktorius Tadas Bartkus akcijos organizatoriams pristatė sauskelnių, rankšluosčių, saldžių dovanų ir kitų vaikams reikalingų priemonių.

„Nors tarp gyventojų vyrauja įvairi nuomonė migrantų tema, tačiau vaikai nėra kalti dėl susiklosčiusios situacijos, todėl labai džiugu, jog tokių akcijų dėka galime bent šiek tiek pagerinti vaikų gyvenimo sąlygas“ – sakė administracijos direktorius T. Bartkus. Kaip pasakojo šios iniciatyvos organizatoriai, prie akcijos prisidėjo ir Socialinių paslaugų namų darbuotojai, ir rajono gyventojai. Sulaukta skambučių ir iš Vilniaus. Gyventojai, norintys prisidėti prie daiktų rinkimo akcijos, tai gali padaryti iki rytojaus, spalio 8 d. Labiausiai migrantų vaikams ir jų mamoms trūksta rankšluosčių, sauskelnių, higienos priemonių, buitinės chemijos, buteliukų kūdikiams, drėgnų servetėlių, kūdikių mišinukų, saldumynų ir kitų priemonių.



Priemonės renkamos Globos centre, Vytauto Didžiojo g. 17, Šilalė.

Kviečiame nelikti abejingais ir prisidėti prie šios prasmingos akcijos.





Veiklos administravimo skyriaus
atstovė spaudai Rūta Budrė
šaltinis: https://silale.lt/go.php/lit/Silales-rajono-savivaldybe-prisijunge-prie-daiktu-rinkimo-akcijos-migrantu-vaikams


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN