Intelektualinės dovanos Akmenės rajono savivaldybės viešojoje bibliotekoje

Naujienos: Švietimas , 2021-11-11 21:18
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Anglų rašytojas Džonatanas Šviftas apie knygas rašė: „Saulės ir knygos vienoda paskirtis – šviesti ir šildyti“.

Akmenės rajono savivaldybės viešojoje bibliotekoje apsilankė Lietuvos Respublikos Seimo pirmininkės pavaduotojas Paulius Saudargas, Seimo nario patarėja Goda Krukauskienė.

Lietuvos Respublikos Seimo pirmininkės pavaduotojas Paulius Saudargas Viešajai bibliotekai, miestų, kaimų filialams padovanojo prasmingų knygų. Šias knygas skaitys Akmenės krašto bibliotekų skaitytojai: Pauliaus Saudargo ir Godos Krukauskienės „Kovido fontanas“, „Kalini# Riba“, Algirdo Saudargo „Apie tautą ir jos valstybę“ ir Michael R. Beschloss, Strobe Talbott „Aukščiausiu lygiu“. Minėtas knygas Seimo pirmininkės pavaduotojas Paulius Saudargas padovanojo Naujosios Akmenės miesto seniūnui Rimvydui Juozapavičiui ir Viešosios bibliotekos skaitytojui V. Vainoriui. Paulius Saudargas lankėsi ir knygas padovanojo Akmenės miesto Onos Šimaitės bibliotekai ir Ventos miesto filialui. Gerbiamas Paulius Saudargas dar kartą planuoja atvykti į Akmenės rajono savivaldybės viešąją biblioteka pavasarį, pristatyti savo knygas ir dokumentinį filmą.

Seimo pirmininkės pavaduotojas Paulius Saudargas mintimis pasidalino apie savo išleistas knygas, knygų leidybą Lietuvoje, kultūrą, padėkojo už prasmingą bibliotekinį darbą, įrašydamas į „Garbės knygą“ žodžius: „Dėkoju už titanišką darbą, už tai, kad knyga žmonėms dar rūpi. Už tai, kad žodis vis dar brangus“.

Viešosios bibliotekos direktorė Zita Sinkevičienė supažindino Seimo pirmininkės pavaduotoją Paulių Saudargą su bibliotekos veiklomis, padovanojo savo sudarytą knygą „Viešoji biblioteka – informacijos ir kultūros skleidėja“ IV dalis. Knyga yra išleista rėmėjų lėšomis.

Viešosios bibliotekos direktorė Zita Sinkevičienė padėkojo Seimo pirmininkės pavaduotojui Pauliui Saudargui už padovanotas knygas Akmenės krašto skaitytojams.



Viešosios bibliotekos direktorė Zita Sinkevičienė
šaltinis: https://akmene.lt/naujienos/intelektualines-dovanos-akmenes-rajono-savivaldybes-viesojoje-bibliotekoje/3608


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN