Renovacijos darbai pateikė staigmeną

Naujienos: Teisėtvarka , 2021-11-17 16:55
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com

Lapkričio 16-osios pavakary Radviliškyje į V. Kudirkos g. skubėjo policijos ir antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ pareigūnai, nes apie 17 val. Šiaulių apskrities policijos Operatyvaus valdymo skyrių pasiekė informacija apie čia rastus sprogmenis bei šaudmenis. Pareigūnams šią žinią pranešė V. Kudirkos g. daugiabutį namą renovuojantys darbininkai. Atkasę pamatus, po vienu balkonu jie rado maišelį su įtarimą apie gresiantį pavojų keliančiais daiktais.

Iš karto buvo įvestas planas „Skydas“. Atvykę „Aro“ pareigūnai ir apžiūrėję radinį, konstatavo, kad maišelyje yra 19 įvairaus kalibro šovinių ir jų dalių, 30 galimai granatų sprogdiklių, 3 artilerijos sviediniai bei, įtariama, sprogstamosios medžiagos – trotilo, briketas. Visus juos, išskyrus šovinius, išsivežė „Aro“ pareigūnai, šoviniai buvo perduoti Radviliškio rajono policijos komisariato pareigūnams, kurie pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto disponavimo šaunamaisiais ginklais, šaudmenimis, sprogmenimis ar sprogstamosiomis medžiagomis. Apie 20 val. policinė priemonė „Skydas“ buvo baigta.


Atstovė spaudai Gaila Smagriūnienė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN