Atnaujintas Tauragės turgelis pasitiks nauju – Centro turgaus pavadinimu

Naujienos: Savivalda , 2022-04-27 11:47
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Tauragės r.

Balsavimo būdu gyventojai nusprendė, koks pavadinimas labiausiai tiktų atnaujintam Tauragės turgeliui. Iš viso buvo siūlomi penki pavadinimo variantai: Tauro turgus, Centro turgus, Pirklio turgus, Seminarijos turgus, Miesto turgus. Daugiausiai balsų surinko Centro turgaus pavadinimas.

Balsuoti už labiausiai patinkantį variantą gyventojai buvo kviečiami Savivaldybės Facebook paskyroje. Iš viso sulaukta daugiau nei 1300 komentarų. Didžiulio įsitraukimo sulaukusi apklausa parodė, kad Centro turgaus pavadinimą palaikė net 772 gyventojai. Antroje vietoje liko Miesto turgus (237 balsai), o trečioje Tauro turgaus (210 balsų) pavadinimai. Mažiau gyventojų palaikymo sulaukė Pirklio turgaus (66 balsai) ir Seminarijos turgaus (17 balsų) pavadinimai.

Sutartis dėl prekybos kioskų ir pastogių įrengimo turgelyje, esančiame Dariaus ir Girėno gatvėje, pasirašyta su UAB „Profilex“. Iš viso numatyta įrengti 25 konteinerinius modulius. Kioskeliai bus dviejų tipų – 27 kvadratų (12 vnt.) ir 12 kvadratų (13 vnt). Kisokeliuose bus įrengti vandens ir kanalizacijos įvadai. Atnaujintame turgelyje taip pat bus įrengtos trys stoginės, po kiekviena iš jų vietos pakaks iki 16 prekeivių. Planuojama, kad kiekvienam kioskui bus skelbiamas elektroninis nuomos aukcionas.

Tauragės turgelio atnaujinimo darbus planuojama atlitki iki šių metų liepos mėnesio.


šaltinis: https://www.taurage.lt/atnaujintas-taurages-turgelis-pasitiks-nauju-centro-turgaus-pavadinimu/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN