Savivaldybės humanitarinė parama iškeliavo partneriams iš Ukrainos (Šilutė)

Naujienos: Savivalda , 2022-05-08 13:38
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilutės r.

Šilutės rajono savivaldybės taryba balandžio 28 d. posėdžio metu pritarė, kad Skadovsko miesto savivaldybei (Ukraina) neatlygintinai, kaip humanitarinė pagalba, būtų perduotas Šilutės rajono savivaldybei nuosavybės teise priklausantis 12 100 Eur vertės lengvasis automobilis MERCEDES BENZ SPRINTER. Tarp savivaldybių bendradarbiavimo sutartis pasirašyta 2016 m. rugsėjo 24 d.

Perduodama transporto priemonė į Ukrainą išvyko ne tuščiomis. Į ją pakrauta svarbi humanitarinė siunta, daiktai, kurie šiuo metu reikalingiausi nuo karo kenčiantiems ukrainiečiams. Daugiausia tai ilgai galiojantys maisto produktai, sauskelnės vaikams, higienos priemonės. Šią humanitarinę siuntą padovanojo vietos verslininkas.

„Palaikome ryšį su mūsų miesto partneriais iš Skadovsko savivaldybės, kurių klausėme, kokios konkrečiai pagalbos jiems reikia. Atsižvelgiant į partnerių prašymą ir buvo nupirkta ši transporto priemonė“, – teigė administracijos direktoriaus pavaduotoja D. Žebelienė.


Komunikacijos skyrius
šaltinis: https://www.silute.lt/naujienos/savivaldybes-humanitarine-parama-iskeliavo-partneriams-is-ukrainos/9215


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN