Įrengti nauji informaciniai ženklai (Akmenės r.)

Naujienos: Savivalda , 2022-05-31 15:54
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Akmenės rajono gyventojai ir svečiai Akmenėje, Ventoje ir Papilėje jau gali pamatyti naujai įrengtus informacinius ženklus, nukreipiančius į lankytinus objektus.

Šios informacinės kryprodės su 6 (šešiomis) kryptimis pagamintos pagal suderintus eskizus ir sumontuotos suderintose vietose su seniūnijų seniūnais: Dariaus ir Girėno g. 11A, Akmenėje, S. Daukanto aikštėje, Papilėje, Žemaičių g. 35, Ventoje.

Kryprodės įrengtos Akmenės rajono savivaldybės administracijai įgyvendinant projektą „Turizmo informacinės infrastruktūros plėtra Akmenės rajone“, kurio tikslas sukurti turizmo informacinę infrastruktūrą, kuri prisidės prie turizmo objektų bei paslaugų Akmenės rajone informacijos sklaidos, užtikrins turistų bei lankytojų informuotumą apie lankytinas vietas ir objektus, turizmo maršrutus ir trasas, prisidės prie žinomumo ir įvaizdžio gerinimo.



Tarptautinio bendradarbiavimo ir komunikacijos skyriaus informacija
šaltinis: https://akmene.lt/naujienos/irengti-nauji-informaciniai-zenklai/4337


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN