Haviržove – apie bendradarbiavimo stiprinimą (Mažeikiai)

Naujienos: Savivalda , 2022-09-06 20:56
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Rugsėjo 2–4 d. Mažeikių rajono savivaldybės (toliau – Savivaldybė) atstovai dalyvavo Haviržovo (Čekijos Respublika), vieno iš Savivaldybės miesto partnerio, miesto šventėje. Joje ypatingas dėmesys skirtas bendradarbiavimo, kurį kiek sustabdė COVID-19 pandemija, stiprinimui. Vyko oficialūs susitikimai, diskusijos, pasidalijimas gerąja patirtimi su miestais partneriais iš kitų užsienio šalių.

Šventėje dalyvavo Savivaldybės mero patarėjas Virgilijus Radvilas, Savivaldybės tarybos narė Sigutė Bernotienė.

Susitikime su Haviržovo vadovais ir miestų partnerių delegacijų atstovais aptartos švietimo, sporto, meno, aplinkos apsaugos, ekonomikos sritys, kultūrinių mainų galimybės. Diskutuota apie įgyvendinamus projektus, iššūkius ir ateities planus.

Mažeikių rajoną ir Haviržovo miestą sieja kone 30 metų trunkanti draugystė ir bendradarbiavimas. Nuolat keičiamasi oficialiomis delegacijomis, meno kolektyvai ne kartą dalyvavo abiejose šalyse rengiamuose festivaliuose, šventėse.


Ryšių su visuomene skyrius
šaltinis:https://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/havir%C5%BEove-apie-bendradarbiavimo-stiprinim%C4%85/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN