Kelmės DiskGolfo parko atidarymas

Naujienos: Savivalda , 2023-06-20 20:16
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Kelmės r.

Birželio 18 d. Kelmės ,,Draugystės“ parke oficialiai buvo atidaryta DiskGolfo trasa, atitinkanti tarptautinius reikalavimus ir turinti 18 krepšių. Simbolinę juostelę perkirpo savivaldybės meras Ildefonsas Petkevičius ir DiskGolfo entuziastas ir parko projekto autorius Arūnas Balčiūnas iš Panevėžio. Atidarymo proga vyko respublikinės rungtynės, kuriose dalyvavo 72 žaidėjai iš visos Lietuvos. Penktadienio vakare vyko dvejetų varžybos, o šeštadienį visi žaidėjai varžėsi individualiai. Pavakare varžybos baigėsi disko metimo į tolį rungtimi. Vyrų tarpe toliausiai diską nusviedė Linas Strelkauskas iš Jonavos – 129 m, o moterų tarpe – Svetlana Kobec iš Vilniaus – 78 m. Tai pirmieji Kelmės DiskGolfo parko rekordai, tačiau gerai pasitreniravus yra galimybė ateityje pagerinti juos.

Vietos gyventojai taip pat turėjo galimybę sudalyvauti disko metimo į tolį rungtyje ir laimėti atitinkamus prizus.

Labai džiugu, kad diskgolfas jau sulaukė ir kelmiškių dėmesio. Mantas Andruška savo grupėje laimėjo pirmą vietą. Kiti kelmiškiai taip pat pasirodė neblogai.

DiskGolfo trasos įrengimo projektas, kurio viena iš iniciatorių buvo savivaldybės bendruomenės sveikatos tarybos pirmininkė Lina Nekrašė, yra užbaigtas per du etapus.

Kviečiame vietos gyventojus ir svečius išbandyti naują DiskGolfo trasą, sportuoti ir turiningai praleisti laiką gražiame ,,Draugystės“ parke.


šaltinis: https://www.kelme.lt/kelmes-diskgolfo-parko-atidarymas/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN