Mieste atnaujinami šaligatviai (Mažeikiai)

Naujienos: Savivalda , 2023-07-12 04:09
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Mažeikiuose, M. Daukšos gatvėje, intensyviai vyksta darbai – vienoje gatvės pusėje vietoj senojo šaligatvio įrengiamas naujas pėsčiųjų ir dviračių takas. Daugiau nei pusės kilometro ilgio atkarpoje bus pakeista šaligatvio danga, takas pritaikytas žmonėms su negalia.

Pėsčiųjų ir dviračių takas M. Daukšos g. atkarpoje nuo Tirkšlių g. iki Žemaitijos g. bus 2,5 m pločio. Senosios šaligatvio plytelės bus pašalintos, sutvirtinti pagrindai, sudėti nauji vejos bortai ir paklota asfalto danga. Tako susikirtimo su važiuojamąja dalimi vietose bus įrengtos nuovažos su nuleistais gatvės bortais. Viso remontuojamo tako ilgyje bus geltonos spalvos trinkelių vedimo linija, padedanti orientuotis turintiems regėjimo sutrikimų. Šalia tako bus pastatyta suoliukų, sutvarkyta aplinka.

Tako atkarpoje ties parduotuvės „Lidl“ automobilių stovėjimo aikštele trinkelėmis klota danga nebus keičiama. Susikirtimo su važiuojamąja dalimi vietose bus įrengtos nuovažos.


Ryšių su visuomene skyrius
šaltinis: https://mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/mieste-atnaujinami-%C5%A1aligatviai/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN