Tarybos nariai domėjosi Neįgaliųjų centro veikla (Mažeikiai)

Naujienos: Savivalda , 2023-07-24 05:58
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Mažeikių rajono savivaldybės (toliau – Savivaldybė) tarybos nariai tęsia susipažinimą su rajono įstaigomis – šįkart lankėsi viešojoje įstaigoje Mažeikių rajono neįgaliųjų centras. Tarybos nariams išsamiai pristatyta įstaigos veikla, teikiamos paslaugos, projektai, naujovės ir siekiai.

Susitikime su Mažeikių rajono neįgaliųjų centro direktore Audrone Šimkuviene ir kolektyvu dalyvavo Savivaldybės tarybos nariai: Sigutė Bernotienė, Živilė Butkė, Vilija Kaktienė, Tatjana Kinčinienė, Vidmantas Krakys, Pranas Noreika, Daiva Poškuvienė, Danguolė Ruginytė-Norvaišė, Reda Šiaulienė.

Centro direktorė A. Šimkuvienė Savivaldybės tarybos nariams aprodė patalpas, pristatė įstaigos veiklą, vykdomus projektus, čia vykstančius užsiėmimus, darbuotojus, ateities planus ir siekį tapti pagrindiniu rajone kokybiškai paslaugas neįgaliesiems teikiančiu centru. Pasidalijo ką tik juos pasiekusia žinia – gauta licencija socialinei globai teikti.

Centro darbuotojai papsakojo apie teikiamas paslaugas: asmeninio asistento, socialinės priežiūros, techninę pagalbą, žaliąjį koridorių onkologinėmis ligomis sergantiems lankytojams.

Diskutuota apie viešųjų erdvių ir įstaigų pritaikymą neįgaliesiems, nuotolinių paslaugų, registracijos ar konsultacijų prieinamumą, neįgaliųjų užimtumo didinimą ir reikalingą finansavimą, atsakyta į susitikimo dalyvių klausimus.


Ryšių su visuomene skyrius
šaltinis: https://mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/tarybos-nariai-dom%C4%97josi-ne%C4%AFgali%C5%B3j%C5%B3-centro-veikla/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN