Rajone – daugiau konteinerių drabužiams ir avalynei (Mažeikiai)

Naujienos: Savivalda , 2023-09-07 22:45
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Rajono gyventojai turės daugiau galimybių tinkamai priduoti jiems nereikalingus, tačiau dar tinkamus dėvėti drabužius, avalynę ar galanterijos gaminius – pradėti statyti nauji rūbų konteineriai. Numatoma, kad įvairiose miesto ir šalia esančių sodininkų bendrijų teritorijose atsiras dar 22 žalios spalvos konteineriai. Iki šiol rajone tokios paskirties konteinerių buvo 26.

Naujieji konteineriai statomi patogiose, dažnai lankomose vietose – prie prekybos centrų, gyvenamuosiuose rajonuose ir kitur. Juos stato ir prižiūrės bei ištuštins UAB „Ecoservice projektai“. Iš specialių konteinerių surenkami rūbai keliaus į rūšiavimo centrą, kuriame bus suskirstoma ir paruošiama antriniam panaudojimui.

Konteineriai yra skirti ne tik drabužiams, bet ir kitiems gaminiams – čia reikia dėti švarius, nesuplyšusius drabužius, diržus, avalynę poromis, rankines ar kuprines, patalynę, užuolaidas, sudėtus į sandariai užrištus maišelius.

Naudoti nebetinkamos tekstilės atliekos, kaip ir anksčiau, nemokamai priimamos Mažeikių rajono atliekų priėmimo aikštelėje Algirdo g. 40C, Mažeikiuose, tel. 8 685 127 06. Darbo laikas: II–V 9.00–18.30 val., VI 9.00–16.00 val. Pietų pertrauka 13.00–14.00 val.


Ryšių su visuomene skyrius
šaltinis: https://mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/rajone-daugiau-konteineri%C5%B3-drabu%C5%BEiams-ir-avalynei/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN