Mažo miegamojo įrengimas

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2023-12-27 21:00
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com

Sidekix Media iliustracija iš Unsplash


Kartais nėra galimybių namuose įsirengti erdvų miegamąjį, kuriame tilptų karališko dydžio lova, didžiulė spinta, komoda ir kiti dailūs, stilingi, masyvūs baldai. Jei miegamojo erdvė kompaktiška, reikia sumanių sprendimų, norint ją įrengti funkcionaliai ir drauge stilingai.

Lova
Jei miegamajame įsikurs dvigulė lova, o vietos patalpoje tikrai stokojama, rinkitės 140x200 cm dydžio baldą. Nors tai vienas iš siauriausių dvigulės lovos variantų, tačiau pasirinkę kokybišką čiužinį išsimiegosite puikiai. Šiai lovai tiks čiužiniai 140x200.

Spinta
Mažoje patalpoje visada praktiškesnis pasirinkimas bus baldai stumdomomis durimis, kurios neužimam papildomos vietos, galima arčiau spintos statyti lovą.

Užuolaidos
Jei mažame miegamajame pakabinsite užuolaidas, erdvė vizualiai kiek susitrauks, mat jos šiek tiek atitolusios nuo lango į patalpos vidų, tad atima kelis centimetrus grindų ploto. Nors atrodo nedaug, bet kai kambarys nedidelis, tai jaučiasi. Mažame kambaryje geresnis sprendimas būtų žaliuzės, ritininės užuolaidos, romanetės.

Veidrodis
Nors anot fengšui, miegamajame veidrodžiui ne vieta, visgi šis elementas labai dėkingas, kai patalpa mažytė – veidrodis suteikia gylio efektą, vizualiai praplečia erdvę. Tad stilingas pastatomas veidrodis atrodys gražiai. Tik nenukreipkite jo į lovą.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN