Kalėdų pasaka Mažeikiuose tęsiasi – atkeliauja ledo skulptūros (2024-01-05)

Naujienos: Renginiai , 2024-01-04 14:22
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Rytoj, sausio 5 d., prie Mažeikių pagrindinės Kalėdų eglės išaugs dvi šventinės ledo skulptūros, simbolizuojančios išėjusiuosius ir atėjusiuosius metus. Nuo 12 val. galima bus stebėti skulptūrų kūrimo procesą – kaip ir kokiais įrankiais dirba ledo skulptoriai. Abi turėjo puošti Kalėdų miestelį, tačiau dėl nepalankių oro sąlygų jų kūrimą teko atidėti ir jas perkelti į kitą vietą.

Viena skulptūra – 300 cm aukščio ir 200 cm pločio kiškio, sėdinčio ant mėnulio, atvaizdas, kita – 390 cm aukščio ir 200 cm pločio drakono, stovinčio ant skaičių 2024, atvaizdas. Spalvas keičiančiais prožektoriais apšviestomis skulptūromis galima bus grožėtis tol, kol leis oro sąlygos.

Rajono gyventojus ir svečius taip pat dar kurį laiką džiugins kai kurių interneto portalų skaitytojų gražiausia šalyje pripažinta Mažeikių Kalėdų eglė, šventinės dekoracijos.


Ryšių su visuomene skyrius
šaltinis: https://mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/kal%C4%97d%C5%B3-pasaka-ma%C5%BEeikiuose-t%C4%99siasi-atkeliauja-ledo-skulpt%C5%ABros/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN