Vydūno viešojoje bibliotekoje ir filialuose – skaitymo džiaugsmo sušildytos „Bibliotekų knygų Kalėdos“

Naujienos: Švietimas , 2024-01-13 13:38
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Pagėgių m.

Didžiųjų metų švenčių laikotarpis įgauna naujas, šviesą ir sielos džiugesį teikiančias prasmes, kai yra dalinamasi. Dalinamasi gerumu, empatija ir.. skaitymo džiaugsmu. O pasidalinti knygos sielai teikiamomis gėrybėmis, prasidėjus 2023 m. adventiniam laikotarpiui, tradiciškai kvietė Lietuvos bibliotekininkų draugijos kasmet organizuojama ir UAB „Asseco Lietuva“ remiama akcija „Bibliotekų knygų Kalėdos“.

Džiugu, jog šiemet vykusios šios prasmingos ir gražios iniciatyvos metu Pagėgių savivaldybės Vydūno viešajai bibliotekai ir filialams padovanota dvigubai daugiau naujų, populiarių leidinių negu 2022-aisiais – šiemet jų gauta net 89! Už šias prasmingas literatūrines dovanas bibliotekos bendruomenė širdingai dėkoja Aldonai Ališkevičienei, Renutei Onai Andrijauskienei, Ievai Čerkauskienei, Edvinui Genučiui, Rasminai Genutytei, Jolantai Jasūdienei, Svetlanai Jašinskienei, Elenai Leimontaitei, Stasei Mikaitienei, Neriai Petrylaitei, Karolinai Plienei, Nijolei Pocienei, Sigutei Pranckevičienei, Vandai ir Juozui Žuklijoms. Itin maloniai nustebinusia literatūrine dovana, kurią sudarė net keliolika knygų, bibliotekos bendruomenę pradžiugino Lietuvos Respublikos susisiekimo ministras Marius Skuodis.

Bibliotekos bendruomenė yra nuoširdžiai dėkinga visiems ir kiekvienam, prisidedančiam prie knygos nešamos žinios, kiekvienam, jaučiančiam knygos teikiančią prasmę ir besidalijančiam ja su kitu. Skaitymas suartina, turtina, įkvepia, suteikia fantazijai sparnus bei išlaisvina jausmus. Tad skaitykime, aukime, tobulėkime ir atraskime – kažką vis naujo, nepažinto, savito ir mielo.



Sonata Nognienė
Pagėgių savivaldybės Vydūno viešosios bibliotekos
metodininkė-skaitytojų aptarnavimo skyriaus vedėja

Nuotraukos autorė Asta Andrulienė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN