Raseinių savivaldybėje – Kauno kolegijos atstovai

Naujienos: Savivalda , 2019-11-06 20:11
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Raseinių r.

Spalio 25 dieną savivaldybėje apsilankė Kauno kolegijos direktorius Paulius Baltrušaitis, Verslo fakulteto dekanė Dalia Ilevičienė ir Technologijų fakulteto dekanas dr. Giedrius Gecevičius. Jie merui Andriui Bautroniui, kelių Savivaldybės įmonių ir įstaigų vadovams bei specialistams papasakojo apie šios daugiaprofilinės valstybinės aukštojo mokslo įstaigos vidaus ir tarptautines veiklas, studijas bei galimybes bendradarbiauti su Raseinių rajono savivaldybe. Tai jau antras susitikimas su modernios Kauno kolegijos vadovais. Pirmasis įvyko maždaug prieš mėnesį Kaune ir taip pat suteikė nemažai vertingos informacijos.
Šiame susitikime buvo konkrečiau kalbama, kuo bendradarbiavimas būtų naudingas abiems šalims. Pasak mero A.Bautronio, modernioje kolegijoje rengiami puikūs specialistai, kuriems siūloma per 50 studijų programų. Jie galėtų rasti sau naudingų veiklos sričių ir Raseinių rajono savivaldybėje: baigiamieji studijų darbai, praktikos atlikimas mūsų rajono įstaigose ir įmonėse, seminarai, kursai, projektinė veikla, specialistų kvalifikacijos kėlimas ir pan. Yra didelė tikimybė, kad baigusieji Kauno kolegiją gali susieti savo darbą, karjerą ir gyvenimą su Raseinių kraštu. Kolegijos atstovai užtikrino, kad bendradarbiaujant su Savivaldybe, patyrę šios įstaigos darbuotojai prisidėtų prie įmonių ir įstaigų optimizavimo, projektų rengimo ir kitų naudingų dalykų, kuriems valstybė gali skirti iki 80 proc. finansinę kompensaciją.
Savivaldybės įmonių ir įstaigų atstovus sudomino bendradarbiavimo su kolegija galimybės. Pranešėjai sulaukė ne vieno klausimo, po to dar individualiai bendravo su raseiniškiais. Tokie susitikimai, diskusijos vyks ir ateityje, jie bus vis konkretesni, kad idėjos virstų abipusiai naudingais darbais.


Raseinių rajono savivaldybės informacija


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN